Verstopte riolering in Zaandam?

Heeft u last van een een verstopte riolering? Geen nood! Gelukkig kunt u rekenen op de vakmannen van uw rioolbedrijf. Wij zijn werkzaam in Zaandam en omgeving. U kunt ons inschakelen voor meer dan alleen het verhelpen van een verstopping; wij staan voor u klaar bij elk probleem inzake uw riolering. Van het repareren van verzakkingen, scheuren en barsten tot het aanleggen van een compleet nieuw rioolstelsel.

Hier onze diensten nog eens op een rij:

  • Aanleggen van nieuwe riolering
  • Repareren van uw huidige riool
  • Ontstopping van riool en leidingen
  • Renovatie van riolering
  • Inspecteren van uw riool

Ontstopping en rioolinspectie tegen voordelig tarief

Bij een verstopping kunnen wij tevens een rioolinspectie uitvoeren voor een voordelig tarief. Op deze manier bent u er zeker van dat de verstopping meteen goed is opgelost. Mocht het probleem dan alsnog terugkomen dan kunt u zich beroepen op onze garantie. U hoeft dan dus geen extra kosten te betalen.

Contact

Wilt u direct een afspraak maken met een rioolexpert uit Zaandam? Bel dan meteen naar telefoonnummer 085 - 106 11 65 en binnen no time staan wij bij u op de stoep. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie over werkzaamheden aan uw riolering? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!

 
Neem contact met ons op