Ontstoppen door uw vakman

Woont u in Noord-Holland en heeft u te maken met een verstopping in uw riolering? Uw loodgieter in Noord-Holland lost uw verstopping op! Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, douche, bad of riool: wij kunnen elke verstopping opsporen en ontstoppen in geheel Noord-Holland. Het enige wat u bij een verstopping hoeft te doen, is een belletje plegen naar ons telefoonnummer 020 - 213 60 88. Bij spoed sturen wij direct een vakman naar u toe om uw verstopping zo snel mogelijk op te lossen.

Een verstopt riool is vaak te voorkomen

Verstoppingen in rioleringen ontstaan doordat mensen spullen door de wc spoelen die daar niet doorheen gespoeld moeten worden. Vochtige doekjes hopen bijvoorbeeld op en frituurvet stolt na een poosje, waardoor het riool verstopt raakt. Ook washandjes of luiers horen niet in het riool thuis. Ook medicijnresten en verfresten moet u niet door het toilet of de gootsteen spoelen. Verstoppingen kunnen verder ontstaan door beschadigingen aan uw riool, zoals een verzakking.

Onze rioolservice lost uw verstopping op!

Als u toch een verstopping heeft, schakel dan onze experts in om u te helpen. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee wij uw verstopping in mum van tijd vinden en verhelpen. Zo werken wij met camera-inspectie. Hierbij gaan we met een camera in uw riool om uw verstopping gemakkelijk op te sporen. Daarnaast inspecteren wij uw riool achteraf extra goed, zodat wij zeker weten dat het probleem is opgelost.