Heeft u te maken met een verstopt riool?

Woont u in Noord-Holland en heeft u last van een verstopt riool? Geen nood! Uw loodgieter in Noord-Holland staat altijd klaar voor iedereen met een rioolprobleem. Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij snel ter plaatse en verhelpen wij voor u op vakkundige wijze de verstopping. Wij beschikken over de modernste apparatuur op rioolgebied. Dankzij onze vakmannen zult u niet lang last hebben van een verstopt riool!

Voorkom een verstopt riool

Ons bedrijf is expert op het gebied van riolering. Wij kunnen u snel uit de brand helpen bij een verstopt riool. Voorkomen is echter altijd beter dan genezen. Om deze reden vertellen wij u graag meer over de mogelijke oorzaken van een verstopping, zodat u dit zo veel mogelijk kunt voorkomen. Een verstopt riool ontstaat namelijk nooit zomaar!

Een verstopping treedt in de meeste gevallen op wanneer mensen het riool gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor het is bedoeld, bijvoorbeeld door een pan frituurvet door de wc te spoelen. Er worden helaas vaak materialen door het riool gespoeld die er helemaal niet thuis horen, zoals vochtige of stoffen doekjes en voornamelijk vet. Riolering is alleen bedoeld voor afvalwater, toiletpapier en alles wat uit ons lichaam komt! Door uw riolering alleen hiervoor te gebruiken, kunt u een verstopping in veel gevallen voorkomen.

Toch een verstopping?

Mocht uw riolering toch onverhoopt verstoppen, kunt u gelukkig de hulp inroepen van onze ervaren vakmannen die snel uw riool voor u kunnen ontstoppen. Neemt u hiervoor contact met ons op! Met een verstopt riool bent u bij ons aan het juiste adres.