Schakel ons in voor camera-inspectie

Heeft u last van een stinkende riolering in huis of van een verstopping in uw afvoer? Neem dan gerust contact op met onze monteurs! Wij weten alles over rioolproblemen en wij werken met moderne middelen waardoor wij uw rioolprobleem snel hebben opgespoord én opgelost. Met behulp van camera-inspectie sporen wij uw verstopping op!

Hoe gaat camera-inspectie in zijn werk?

Het is niet altijd even duidelijk waar uw verstopping door veroorzaakt wordt. Vroeger moest men bij verstoppingen de hele straat of vloer van uw woning open breken, tegenwoordig werken professionele loodgietersbedrijven met camera-inspectie. Ook ons bedrijf past deze moderne techniek toe.

Bij camera-inspectie gaan wij met een camera uw riolering in en zoeken wij zo naar de oorzaak van de verstopping in uw riolering. Camera-inspectie maakt het dus mogelijk om verstoppingen snel te vinden, zonder hiervoor oppervlaktes voor open te hoeven breken.

Altijd een passende oplossing!

Na het uitvoeren van camera-inspectie komt de specialist met een passende oplossing. Wij zorgen er altijd voor dat de klant achteraf altijd tevreden is. Heeft u binnen 4 weken weer te maken met een verstopping op dezelfde plek in uw riolering? Maak dan gebruik van onze garantie!

Camera-inspectie bij u thuis? Laat het door ons bedrijf uitvoeren! Bel naar 020 - 213 60 88, onze medewerkers staan u graag te woord.