Rioollucht in uw woning?

Wij weten als geen ander hoe vervelend stankoverlast kan zijn. Als er een nare rioollucht in uw badkamer of toilet hangt ziet u dit het liefst zo snel mogelijk opgelost. Onze specialisten maken gebruik van moderne technieken en kunnen de oorzaak van de rioollucht snel voor u opsporen. Eventuele scheurtjes of verstoppingen in uw riool zijn vaak de hoofdoorzaak. Deze kunt u met het blote oog niet opsporen. Daarom maken wij gebruik van rookdetectie. In heel Noord-Holland kunt u op onze service rekenen.

Opsporen van de oorzaak

Door middel van rookdetectie sporen wij snel de oorzaak van stankoverlast op. Met rookdetectie blazen wij rook in uw riolering. Vervolgens kunnen wij de rioollucht gemakkelijk verhelpen door het riool te repareren op de plekken waar de rook zijn weg naar buiten zoekt. In sommige gevallen wordt de rioollucht veroorzaakt door een verstopping. Deze kunnen wij verhelpen door middel van rioolinspectie. Aan de hand van die inspectie kunnen wij uw riool ontstoppen.

Onze tarieven voor rookdetectie

U betaalt bij ons €139,- voor het opsporen van de stankoverlast door middel van rookdetectie. In sommige gevallen is het ook nodig om nog een extra camera inspectie uit te voeren. Dan komt er €50,- euro over de kosten van de rioolstank detectie heen.