Riolering expert in IJmuiden

Heeft u in IJmuiden of omgeving een probleem met uw riolering? Heeft u bijvoorbeeld last van een onprettige geur uit het riool? Schakelt u dan onze hulp in, wij zijn in IJmuiden en omgeving dé expert op het gebied van riolering en rioolproblemen. Voor elke riooprobleem kunt u ons inschakelen:

  • Aanleggen van nieuwe riolering
  • Repareren van uw huidige riool
  • Ontstopping van riool en leidingen
  • Renovatie van riolering
  • Inspecteren van uw riool

Kortom, voor elk rioolprobleem hebben wij een oplossing!

Stankoverlast in huis?

Wij lokaliseren voor u snel de oorzaak van de stank, door middel van stankdetectie. Stank ontstaat namelijk in de meeste gevallen door kleine breukjes of scheurtjes in de riolering, die met het blote oog niet of nauwelijks te zien zijn. Wij vullen uw riolering met een nevelachtige rook, die door eventuele scheurtjes of breukjes naar buiten komt. De oorzaak van het probleem is dan snel zichtbaar en door ons gemakkelijk op te lossen!

Meer weten?

Stankdetectie is slechts een van de werkzaamheden die wij in IJmuiden en omgeving kunnen uitvoeren aan uw riolering. Wilt u meer weten over al onze diensten? Of wilt u meteen een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons dagelijks bereiken via telefoonnummer 085 - 106 11 65. Wij helpen u snel! Of vraag hieronder gratis een vrijblijvende offerte aan.

 
Neem contact met ons op