In Hoorn inspecteren en reinigen wij uw riolering

Om uw riolering in perfecte staat te houden en om verstoppingen te voorkomen, is het belangrijk dat u goed omgaat met uw riolering. Spoel dus geen pan frituurvet door de wc, maar gebruik het riool alleen waarvoor het is bedoeld. Zelfs bij goed gebruik van de riolering kan een verstopping niet altijd worden voorkomen, wees dus alert op tekenen van een beginnende verstopping zoals gegorgel van uw afvoer of teruglopend water.

Last van een verstopping?

Als u beginnende rioolproblemen vermoedt, kunt u in Hoorn en omgeving de hulp inschakelen van ons bedrijf. Wij kunnen uw riolering voor u reinigen, ook wanneer er nog geen sprake is van een volledige verstopping. Vet en kalkresten kunnen meespoelen met het afvalwater, waardoor uw riolering geheel of gedeeltelijk dichtslibt. Wij reinigen uw riolering voor u, zodat een volledige verstopping wordt voorkomen!

Ook voor andere rioolproblemen kunt u bij ons terecht. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van het oplossen van rioolproblemen. Wij bieden dan ook een breed dienstenpakket aan:

  • riool ontstoppen
  • aanleg van riolering
  • rioolinspectie
  • rioolrenovatie
  • rioolreparatie
  • rioolreiniging

Contact

Wilt u een afspraak met ons maken in Hoorn en omgeving? Belt u dan naar ons telefoonnummer 085 - 106 11 65. Wij helpen u snel! Wilt u eerst meer informatie, of een vrijblijvende offerte aanvragen over werkzaamheden aan uw riolering? Vul dan onderstaand formulier in.
 
Neem contact met ons op