Uw rioolspecialist in Hoofddorp

Onder normale omstandigheden werkt uw riolering naar behoren, het kan echter voorkomen dat het riool u overlast bezorgt. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een onprettige stank uit het riool, of kan er een verstopping ontstaan. Onze monteurs helpen u in Hoofddorp en omgeving snel af van alle problemen met uw riolering!

Wij sporen problemen met uw riolering snel voor u op, door middel van de modernste technieken. Zo gebruiken wij in Hoofddorp en omgeving camera inspectie en stankdetectie apparatuur om de problemen in kaart te brengen. Het is tegenwoordig niet meer nodig om bij bijvoorbeeld bij een verstopping de hele vloer open te breken. Een kleine camera in het riool toont snel de locatie en de aard van de verstopping!

Onze diensten

In de regio Hoofddorp staan wij dag en nacht beschikbaar om problemen met uw riolering voor u op te lossen. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Rioolaanleg
  • Rioolontstopping
  • Rioolinspectie
  • Rioolrenovatie

Contact

Wilt u onze hulp inschakelen? Belt u dan naar ons telefoonnummer 085 - 106 11 65. Wij helpen u snel! Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in.


Neem contact met ons op